Pinehill-Extreme 2022

Ilmoittautuminen

Osallistumisen hintaportaat

Siirry ilmoittautumiseen

Mitä hintaan sisältyy:

ilmoittautumiseen ei sisälly:

ilmoittautumisehdot:

1. Ilmoittaudu vasta, kun olet täysin varma osallistumisestasi!

2. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan, keskeyttämään tai siirtämään järjestäjästä riippumattomasta syystä (force majeure), järjestäjä ei ole velvollinen vastaamaan osallistujille aiheutuneista kuluista, eikä osallistumismaksua palauteta. Tapahtumajärjestäjä pyrkii tällaisissa tapauksissa järjestämään tapahtuman uutena ajankohtana (kuten vuosina 2020 ja 2021 koronaepidemian vuoksi kävi), ja osallistumisoikeus siirtyy automaattisesti seuravaan järjestettävään ajankohtaan.

3. Tapahtuman järjestäjillä, sekä kuva- ja äänimateriaalin tuottajilla on oikeus tallentaa ja käyttää tapahtumasta otettua kuva- ja äänimateriaalia markkinointitarkoituksiin, sekä esittää ja jakaa materiaalia julkisesti esimerkiksi tapahtuman kotisivuilla, blogisivuilla sekä tapahtumaan liittyvässä sosiaalisen median kanavassa (Facebook).

Tietosuoja ja osallistujarekisteritiedot

Ilmoittautumislomakkeella (Google Forms) kerätään tapahtumaan liittyen välttämättömät henkilötiedot. Näitä tietoja ovat seuraavat:

Ilmoittautumistiedot säilytetään siihen saakka, kunnes tapahtuma johon osallistuja on ilmoittautunut on ohi. Tämän jälkeen osallistujan tiedot poistetaan tapahtumanjärjestäjän rekisteristä. Poikkeuksena edelliseen on tapahtuman kotisivuilla näkyvä finisher-lista, johon osallistujan nimi jää näkyviin. Halutessaan osallistuja voi kieltää nimensä julkaisemisen finisher-listalla. Tämä valinta tehdään ilmoittautumisvaiheessa. Myöhemmin poisto finisher-listalta tehdään pyynnöstä – ilmoita tästä sähköpostitse: mikko.pinehillsports (at) gmail.com.

Mikäli henkilö haluaa perua ilmoittautumisensa, hänen tietonsa poistetaan tapahtumanjärjestäjän rekisteristä.